Jose Mourinho maç sonu ateş püskürdü. Lugano galibiyetinin ardından dikkat çeken sözler

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3'lük skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho maçın ardından zemin hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho maç sonu ateş püskürdü. Lugano galibiyetinin ardından dikkat çeken sözler
Anadolu Ajansı

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun hat-trick yaptığı mücadelede Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek rövanş maçı öncesinde büyük avantaj elde etti.

Fenerbahçe ile çıktığı ilk resmi maçta galibiyetle tanışan Jose Mourinho, Lugano maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Maçtan önce mazeret sunmak istemedik ama sentetik bir sahada oynamak zordu, adapte olması zordu. Futbolcular top sürmekte zorlandı. Şampiyonlar Ligi seviyesinde böyle bir zeminde oynamak kabul edilemez."

"Kulübün çıkardığı işten mutluyum. Buraya gelirken kimseden bir söz istemedim, sadece en iyisini yapmak istedim. Kulüp de bana bunu sundu. Kampa yetişemeyen oyuncularımız vardı. Başkanımıza, yönetimimize ve sportif direktörümüze emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum."

"Dün bununla ilgili konuşmak istemedim, mazeret olmasın, oyuncularım etkilenmesin istedim. Yüksek seviyede futbol oynamak istiyorsak, bu sentetik zemin bunu kaldırmıyor. Çünkü, topun sürülmesi, topun akması etkili faktörler oldu olumsuz anlamda. UEFA neden bu sentetik sahada futbol oynanmasına izin veriyor, anlamıyorum. Lugano gibi iyi bir takımın da neden bu sahada oynadığını anlamıyorum. Güzel bir sonuç doğurmuyor bu.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin