Jose Mourinho köşeye çekti konuştu, Fenerbahçe'de sana forma yok dedi. Çantasını toplayıp ayrılıyor

Jose Mourinho önderliğindeki Fenerbahçe'de transfer harekatı yaşanırken takımdan ayrılacak isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Jose Mourinho, uzun süredir Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz'in antrenman performansından memnun kalmadı ve deneyimli oyuncudan kulüp bulmasını istedi. Jose Mourinho'nun hazırlık maçında da ilk 11'de görev verdiği Serdar Aziz'in, Süper Lig ekiplerinin radarında olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho köşeye çekti konuştu, Fenerbahçe'de sana forma yok dedi. Çantasını toplayıp ayrılıyor
Anadolu Ajansı

Transfer döneminin açılmasıyla takıma yapılacak takviyeler için yıldız isimlerle görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho bir yandan da takımda düşünmediği isimleri kafasında netleştirmeye devam ediyor.

Jose Mourinho, uzun süredir Fenerbahçe forması giyen ve zaman zaman yaptığı hatalarla taraftarın tepkisini çeken Serdar Aziz'i takımda düşünmüyor. Antrenman performansından memnun olmadığı Serdar Aziz'e ilk hazırlık maçında son bir şans veren Jose Mourinho, Serdar Aziz'den yine memnun kalmadı.

Serdar Aziz ile birebir görüşerek deneyimli oyuncuyu kadroda düşünmediğini ifade eden Jose Mourinho böylelikle Fenerbahçe'deki ilk ayrılığı resmileştirdi. 2019'dan bu yana Fenerbahçe forması giyen ve sarı-lacivertli formayla 1 kez Türkiye Kupası yaşayan Serdar Aziz'in sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Fenerbahçe ile yollarını kesin olarak ayırması beklenen Serdar Aziz'in ayrıca Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde de yer aldığı öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin