Jose Mourinho kapıyı gösterdi, git artık bu takımdan dedi. Fenerbahçe'de forma giyme şansı artık sıfır

Jose Mourinho'nun hazırlık maçlarında sık sık forma şansı verdiği Ryan Kent'e artık tahammülü kalmadı. Birçok transfer teklifi almasına rağmen hepsini reddeden Ryan Kent ile konuşan Jose Mourinho geleceği açısından İngiliz futbolcuya tavsiye verdi. Ryan Kent'i açık açık kadroda düşünmediği söyleyen Jose Mourinho, ''Git başka takımda oyna'' dedi. Jose Mourinho'nun forma şansı vermek istemediği Ryan Kent'in böylece Fenerbahçe'den ayrılması da kesinleşti.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho kapıyı gösterdi, git artık bu takımdan dedi. Fenerbahçe'de forma giyme şansı artık sıfır
Anadolu Ajansı

Kadrosundaki yabancı sayısını olabildiğince düşürmeye çalışan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Ryan Kent'in biletini kesin olarak kesti.

Hazırlık maçlarında takımın vazgeçilmezi olmasına rağmen daha sonra gözden düşen ve forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Ryan Kent'e, Jose Mourinho kapıyı gösterdi.

Kadroda kesinlikle düşünmediği Ryant Kent ile bir araya gelen ve kariyeri açısından artık başka bir takımda oynamasını gerektiğini söyleyen Jose Mourinho, İngiliz oyuncuyu takımda istemediğini açık açık dile getirdi.

Glasgow Rangers'dan bedelsiz olarak büyük ümitlerle transfer edilen Ryan Kent, hem İsmail Kartal hem de Jose Mourinho döneminde bir türlü göze giremedi. UEFA Avrupa Ligi kadrosunu da ismi yazılmayan Ryan Kent, Fenerbahçe formasıyla bu sezon sadece 68 dakika sahada kalabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin