Jose Mourinho kadroda düşünmedi, yana döne takım arıyor. Fenerbahçe'deki günleri artık sayılı

Performansıyla taraftarı adeta çıldırtan Rade Krunic'in bileti Jose Mourinho'nun gelmesi hemen kesildi. Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Rade Krunic ile Fenerbahçe kurmayları bir araya geldi. Fenerbahçe yöneticileri Rade Krunic'e acilen takım bulmasını söyleyince Krunic'in menajeri de Suudi Arabistan ekipleriyle iletişime geçti.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho kadroda düşünmedi, yana döne takım arıyor. Fenerbahçe'deki günleri artık sayılı
Anadolu Ajansı

Jose Mourinho'nun imzasının ardından Fenerbahçe'nin kadrosunda büyük bir değişim beklenirken gözden çıkarılan ilk isim Rade Krunic oldu.

Milan'dan kiralık olarak kadroya katılan ve bonservisi alınan Rade Krunic beklentilerin çok çok altında kaldı ve geride bıraktığımız sezonda taraftarın en çok tepki gösterdiği isimlerden biri oldu. Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de ise sıcak bir gelişme yaşandı ve sarı-lacivertli kurmaylar Rade Krunic ile görüşerek tecrübeli oyuncudan kendisine kulüp bulmasını istedi.

3.5 milyon Euro'ya bonservisi alınan Rade Krunic kendisine iletilen bu kararın ardından menajeriyle görüştü ve Krunic'in menajeri Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Fenerbahçe ile yarım sezonda 18 maçta 1031 dakika forma giyen Rade Krunic 1 asistlik katkı yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin