Jose Mourinho kadroda düşünmedi, Fenerbahçe kariyeri anında sona erdi. Tüm arkadaşlarıyla vedalaştı

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Jose Mourinho yeni sezon için şimdiden çalışmalarına başladı ve Miha Zajc'ı takımdan gönderme kararı aldı. Geçtiğimiz sezonda da çok fazla forma şansı bulamayan Miha Zajc'ı gelecek sezon için kadroda düşünmeyen Jose Mourinho böylelikle Fenerbahçe'de takımdan yollayacağı ilk ismi belirledi. Miha Zajc da bu kararın ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho kadroda düşünmedi, Fenerbahçe kariyeri anında sona erdi. Tüm arkadaşlarıyla vedalaştı
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'ye imza atarak tüm dünyada ses getiren Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli takımdaki kariyerine hızlı başladı ve Miha Zajc'ı takımdan gönderme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Jose Mourinho şimdiden yeni sezon için kafasındaki kadro planlamasını yaparken gözden çıkardığı ilk isim Miha Zajc oldu.

İsmail Kartal döneminde de bulduğu forma şanslarını iyi kullanamayan ve taraftarın sık sık eleştirdiği isimlerden birisi olan Miha Zajc, Jose Mourinho'nun bu kararının ardından takımdaki arkadaşlarıyla vedalaştı ve tüm eşyalarını tesisten topladı.

Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miha Zajc bu sezon 21 maçta görev aldı. Sloven oyuncu söz konusu maçlarda 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin