Jose Mourinho ipini çekti, Fenerbahçe kariyeri bir günde kül oldu. Takımdan apar topar gönderiliyor

Yeni sezon için kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe'de, Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı son isim Cengiz Ünder oldu. Şu ana kadar hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarında Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen Cengiz Ünder'in sarı-lacivertli formaya veda etmesi kesinleşti. Fenerbahçe yönetiminin Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Cengiz Ünder'e gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı aldığı da ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho ipini çekti, Fenerbahçe kariyeri bir günde kül oldu. Takımdan apar topar gönderiliyor
İhlas Haber Ajansı

Transfer döneminde bombaları üst üste patlatan; Oğuz Aydın ve Cenk Tosun gibi kaliteli yerli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak bir isim daha belirlendi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin en pahalı transferi olarak tarihe geçen ve bonservisine 15 milyon Euro ödenen Cengiz Ünder, Jose Mourinho'nun gözüne giremeyince sarı-lacivertli formaya veda etti.

Büyük umutlarla kadroya eklenen ancak beklenilen patlamayı bir türlü yapamayan Cengiz Ünder yeni sezon öncesinde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda takımdan yollanacak isimler arasında yer aldı.

Fenerbahçe yönetimi de Jose Mourinho'nun kararına saygı duyarak, Cengiz Ünder için gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı. Geride bıraktığımız sezonda özellikle İstanbulspor karşılaşmasında attığı 4 golle akıllarda kalan Cengiz Ünder forma giydiği 33 maçta 9 gol ve 3 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin