Jose Mourinho derhal takımdan gitsin dedi, Fenerbahçe yönetimi sözleşmesini feshetti. Yeni takım arıyor

Yeni sezon için geri sayım devam ederken Jose Mourinho performansından memnun olmadığı Emre Mor'u takımda görmek istemediğini yönetime bildirdi. Antrenman ve hazırlık maçlarında Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen Emre Mor'un, Fenerbahçe kariyeri kesin olarak sona ererken yönetim 26 yaşındaki Emre Mor'un temsilcisini İstanbul'a çağırdı. İki taraf arasındaki görüşmelerin ardından Emre Mor'un sözleşmesi feshedilecek.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho derhal takımdan gitsin dedi, Fenerbahçe yönetimi sözleşmesini feshetti. Yeni takım arıyor

Üst üste yaptığı transferlerle büyük ses getiren Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho yıllardır beklenen patlamayı yapamayan Emre Mor'un üzerini kesin ve net olarak çizdi.

Antrenman ve hazırlık maçlarında Jose Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramayan ve takım arkadaşlarından oldukça aşağıda bir performans sergileyen Emre Mor için deneyimli teknik adam Fenerbahçe yönetimine olumsuz rapor yolladı.

Jose Mourinho'nun, Emre Mor için yolladığı raporun ardından derhal harekete geçen Fenerbahçe 26 yaşındaki oyuncunun temsilcisini sözleşme fesih işlemleri için İstanbul'a davet etti.

Ülkemizde Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları da giyen Emre Mor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 7 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı. Emre Mor'un güncel mevcut piyasa değeri ise 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin