Jose Mourinho çok sinirlendi, Fenerbahçe'deki kredisi tamamen sona erdi. Takımdan resmen kovuluyor

Transfer edildiği günden bu yana Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Ryan Kent isteğiyle Jose Mourinho'yu şoke etti. Hazırlık maçlarında süre almasına rağmen Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini dile getiren Ryan Kent'e çok sinirlenen Jose Mourinho, İngiliz oyuncunun direkt olarak üzerini çizdi. Ryan Kent'in, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kariyerine İngiltere'de devam etmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho çok sinirlendi, Fenerbahçe'deki kredisi tamamen sona erdi. Takımdan resmen kovuluyor

Jose Mourinho ile bambaşka bir kimliğe bürünmek isteyen ve yeni sezon için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Fenerbahçe'de Ryan Kent ile yollar bu kez kesin olarak ayrılıyor.

Transfer edildiği günden bu yana beklenen patlamayı yapamayan ve zaman zaman sorun çıkaran Ryan Kent, Jose Mourinho'nun da sabrını taşırdı. Hazırlık maçlarında süre almasına rağmen Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini dile getiren Ryan Kent'e çok sinirlenen Jose Mourinho, İngiliz oyuncunun hemen satılmasını istedi.

Fenerbahçe'de forma giymek istemeyen herhangi bir oyuncunun takımın kimyasını bozmasına izin vermeyeceğini söyleyen Jose Mourinho, Ryan Kent'in bu isteğinin ardından oyuncuyu direkt olarak sildi.

27 yaşındaki kanat oyuncusu, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 18 maçta süre aldı. Ryan Kent, bu karşılaşmalarda takımına 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin