Jose Mourinho çok istedi, Süper Lig'e geri dönmeyi kabul etti. Fenerbahçe'nin yeni forveti olacak

Edin Dzeko'ya alternatif olabilecek bir forvet arayan Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun önerisiyle bir dönem Hatayspor'da forma giyen Ayoub El Kaabi'yi listesine ekledi. Olympiakos formasıyla bu sezon harikalar yaratan Ayoub El Kaabi'ye teklif götüren Fenerbahçe golcü isimden hemen olumlu yanıt aldı. Kariyerine Olympiakos ile devam etmek istemeyen Ayoub El Kaabi'nin, Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho çok istedi, Süper Lig'e geri dönmeyi kabul etti. Fenerbahçe'nin yeni forveti olacak
Anadolu Ajansı

Yeni sezonda oldukça geniş bir kadro oluşturmak isteyen ve kaliteli isimlerle görüşmelerine devam eden Fenerbahçe bu sezon Olympiakos formasıyla Avrupa'yı sallayan Ayoub El Kaabi'den olumlu yanıt aldı.

Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı nedeniyle deneyimli isme alternatif olabilecek kalitede bir golcü arayışına giren Fenerbahçe kariyerine Olympiakos'ta devam etmek istemeyen Ayoub El Kaabi ile transfer masasına oturdu.

Bu sezon Olympiakos'un kazandığı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde takımını adeta tek başına sırtlayan Ayoub El Kaabi, Türkiye'ye Fenerbahçe formasıyla geri dönmeyi kabul etti. Ülkemizde bir dönem Hatayspor forması da giyen Ayoub El Kaabi gösterdiği performansla yine alkışları toplamayı başarmıştı.

Yunan ekibi Olympiakos ile bu sezon 50 resmi maçta görev alan Ayoub El Kaabi 33 kez ağları sarsmayı başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin