İzlanda maçına saatler kala büyük şok. Vincenzo Montella'nın değişilmez ismi kadrodan çıkarıldı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir'de, İzlanda'yı konuk edecek A Milli Takım'da Çağlar Söyüncü şoku yaşandı. Vincenzo Montella'nın değişilmez isimlerinden birisi olan Çağlar Söyüncü, İzlanda maçı öncesinde gribal ve bağırsak enfeksiyonu ile birlikte yüksek ateş şikayeti nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
İzlanda maçına saatler kala büyük şok. Vincenzo Montella'nın değişilmez ismi kadrodan çıkarıldı
Anadolu Ajansı

İlk maçında Galler ile deplasmanda golsüz berabere kalan A Milli Takım'da, İzlanda maçı öncesi Çağlar Söyüncü'den gelen haber moralleri bozdu.

Galler karşısında 90 dakika sahada kalan ve Vincenzo Montella'nın değişilmez isimlerinden birisi olan Çağlar Söyüncü, A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı.

Gribal ve bağırsak enfeksiyonu ile birlikte yüksek ateş şikayeti nedeniyle kadrodan çıkarılan Çağlar Söyüncü, İzlanda maçında forma giyemeyecek. A Milli Takım'da ayrıca Barış Alper Yılmaz da kırmızı kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

Çağlar Söyüncü'nün yokluğunda Vincenzo Montella'nın stoper bölgesinde Kaan Ayhan'a forma şansı vermesi bekleniyor. İzlanda ile bugün saat 21:45'te Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaşacak olan A Milli Takım ikinci maçlar öncesi 1 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin