İsmail Kartal'a gelen teklifi açıkladı. En yakınındaki isimden hayırlı olsun mesajı

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan İsmail Kartal ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Kartal'a gelen teklifleri açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'a gelen teklifi açıkladı. En yakınındaki isimden hayırlı olsun mesajı
Arşiv

Teknik direktör İsmail Kartal, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 99 puan toplamış ancak şampiyonluk sevinci yaşayamamıştı.

Bir dönem İsmail Kartal'ın ekibinde yer alan Osman Zeki Korkmaz, İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra aldığı teklifleri açıkladı.

ARABİSTAN VE AZERBAYCAN'DAN TEKLİF

İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal ile devamlı görüştüğünü dile getiren Korkmaz, Kartal'ın Suudi Arabistan ve Azerbaycan'dan teklifler aldığını belirtti.

Son olarak İsmail Kartal'ın doğru projeyi beklediğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "İsmail Hoca hakkında her şeyin hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Karabükspor'da teknik direktörlüğe başlayan İsmail Kartal daha sonra Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Rizespor, Konyaspor, BB Erzurumspor ve Fenerbahçe'yi çalıştırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin