İsmail Kartal yeni takımıyla çok çabuk anlaştı. Fenerbahçe sonrası yeni maceraya başlıyor

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren İsmail Kartal için Ankaragücü iddiası ortaya atıldı. Ligden düşen ve yeniden Süper Lig'e yükselmek isteyen Ankaragücü teknik direktör listesinin ilk sırasına İsmail Kartal'ı ekledi. Daha önce de Ankaragücü'nü çalıştıran İsmail Kartal'ın da Ankaragücü'ne sıcak baktığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal yeni takımıyla çok çabuk anlaştı. Fenerbahçe sonrası yeni maceraya başlıyor
Arşiv

Fenerbahçe'nin başında bu sezon birçok rekor kırmasına rağmen 99 puanla Galatasaray'ın arkasında kalan İsmail Kartal sarı-lacivertli takımla sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıktı.

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra yeni durağının hangi takım olacağı merak edilen İsmail Kartal hakkında ortaya flaş bir iddia atıldı. Bu sezonun son maçında Trabzonspor'a kaybederek küme düşen Ankaragücü'nün yeniden Süper Lig'e yükselmek için İsmail Kartal'ı takımın başına geçirmek istediği öğrenildi.

Fenerbahçe ile yorucu bir sezon geçirmesine rağmen kariyerine ara vermeden devam etmek isteyen İsmail Kartal da daha önceden çalıştırdığı Ankaragücü'ne sıcak baktı. Bu sezon Fenerbahçe ile 2.40 puan ortalaması yakalayan İsmail Kartal, Ankaragücü'nü yönettiği dönemde ise 1.53 puan ortalaması yakalamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin