Hasan Arat çağırdı, tekrar yuvasına geri döndü. Beşiktaş yeni teknik direktörüyle el sıkıştı

Yeni sezon için teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat, Slaven Bilic ile görüştü. İki sezon boyunca Beşiktaş'ı çalıştıran ve Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Slaven Bilic, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Hasan Arat, Suudi Arabistan'da görev yapan Slaven Bilic'i yakın zamanda Türkiye'ye getirecek.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Arat çağırdı, tekrar yuvasına geri döndü. Beşiktaş yeni teknik direktörüyle el sıkıştı
Arşiv

Önümüzdeki sezona iddialı hazırlanan ve teknik direktör arayışlarına hızlı devam Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat, siyah-beyazlı ekiple özdeşleşmiş isimlerden biri olan Slaven Bilic ile görüşme gerçekleştirdi.

Al-Fateh'i çalıştıran ve birçok Avrupa kulübünden teklif almasına rağmen Hasan Arat ile görüştükten sonra Beşiktaş'ı çalıştırmaya sıcak bakan Slaven Bilic Suudi ekibinden ayrılmak için şimdiden izin istedi.

2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran ve taraftarın sevdiği teknik direktörlerden biri olan Slaven Bilic, siyah-beyazlı ekibin başında toplam 89 maça çıktı. Slaven Bilic, Beşiktaş ile 47 galibiyet 21 beraberlik ve 21 mağlubiyet aldı.

Slaven Bilic'in, Suudi Arabistan ekibi Al-Fateh ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Slaven Bilic teknik direktörlük kariyerinin en parlak yıllarını Hırvatistan Milli Takımı ile yaşamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin