Gürcistan maçında forma giyemeyecek. Vincenzo Montella açıkladı: Tamamen toparlanmasını bekleyeceğiz

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gürcistan maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Vincenzo Montella, Gürcistan karşısında Ferdi Kadıoğlu'nun forma giyemeyeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Gürcistan maçında forma giyemeyecek. Vincenzo Montella açıkladı: Tamamen toparlanmasını bekleyeceğiz
Arşiv

A Milli Takım, EURO 2024'te ilk maçına yarın Gürcistan karşısında çıkacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gürcistan maçında takımın önemli isimlerinden Ferdi Kadıoğlu'nun oynamayacağını açıkladı. Montella, Ferdi Kadıoğlu hakkında, ''Bizi üzen ve talihsiz olan sakatlıklar yaşadık, bizi etkiledi. Ama Bu futbolda olan şeyler. Elimizdeki bek oyuncuları işimize yarayacak. Önemli oyuncularımız var. Ferdi'yi ilk maçta riske etmek istemiyorum. Kumar gibi olur bu. Tamamen toparlanmasını bekleyeceğiz'' dedi.

Montella'nın açıklamalarından öne çıkan diğer satır başları şu şekilde:

"Turnuvaya bazı oyuncular takımlarından %50 oynayarak geldi, bazıları tam fit gelmedi. Her oyuncunun fiziksel, bireysel kapasitesi birbirinden farklı. O yüzden dikkatli olmalı ve oyunculara zarar verecek bir karar almamalısınız."

"Futbola çok erken yaşta başlarız ve bu tutkumuz yıllarca sürer. Tabii ki motivasyonsuz olmaz. Çok fazla motive olmak da sizi engelleyebilir. Sizi bu yolunuzdan da alıkoyabilir. Tabii ki takımı düşünmeliyiz. Günün sonunda bu bir futbol oyunu, hepimiz bir rüya için buradayız. Sonuna kadar gitmeliyiz. Tüm şartlar altında bu hayali gerçekleştirmeliyiz."

"Çok zor bir takım. Yarınki maçta bunu göstermek isteyeceklerdir. Kolay bir maç olmayacak. Sabırlı olmalıyız. Sürekli organize halde kalmalıyız."

"Özel günlerden birini yaşıyoruz. 23 sene önce yanılmıyorsam Roma ile son şampiyonluğu yaşıyordum. Yarın da doğum günüm ve ilk defa hoca olarak Avrupa Şampiyonası'nda olacağım. Ülkemizde bayram. Heyecanlıyım, en iyi şekilde işimizi yapmak için sahada olacağız."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin