Giovanni van Bronckhorst'tan herkesi şaşırtan karar. Beşiktaş yıldız ismin lisansını çıkarmayacak

Beşiktaş'ta sakatlanan ve sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Necip Uysal için Giovanni van Bronckhorst kararını verdi. Yaz transferinin döneminin kapanmasının ardından Giovanni van Bronckhorst, A Takım listesine Necip Uysal'ın ismini yazmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Giovanni van Bronckhorst'tan herkesi şaşırtan karar. Beşiktaş yıldız ismin lisansını çıkarmayacak
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile rövanş karşılaşmasına çıkacak olan Beşiktaş'ta Necip Uysal hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Sol dizinde çapraz bağ kopması yaşanan ve sahalardan 6-8 ay uzak kalacak olan Necip Uysal'ın ismi Giovanni van Bronckhorst tarafından A Takım listesine yazılmayacak.

Önümüzdeki hafta ameliyat edilmesi planlanan ve ligin ilk yarısını kapatan kaptan Necip Uysal'ın ismi yaz transfer döneminin ardından TFF'ye gönderilecek A Takım listesinde yer almayacak.

KULÜPTEN SAKATLIK HAKKINDA AÇIKLAMA

Beşiktaş, Necip Uysal'ın yaşadığı ağır sakatlık hakkında kulübün resmi hesabından da bir açıklama paylaştı. Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, ''Sol dizinde rotasyonel yaralanma meydana gelen Necip Uysal'ın muayene ve MR görüntelemesinde, sol dizinde ön çapraz bağ yaralanması tespit edilmiştir. Necip Uysal'ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır'' ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin