Giovanni van Bronckhorst o isimleri kadroda düşünmedi. Lugano maçları öncesi iki yıldıza büyük şok

Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile karşılaşacak Beşiktaş kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Giovanni van Bronckhorst kadroya Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey'i dahil etmedi.

Google Haberlere Abone ol
Giovanni van Bronckhorst o isimleri kadroda düşünmedi. Lugano maçları öncesi iki yıldıza büyük şok
Arşiv

Ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş'ta, Lugano maçının hazırlıkları devam ederken teknik direktör Giovanni van Bronckhorst kritik maçların kadrosunda yer alacak isimleri belirledi.

22 Ağustos Perşembe günü Lugano ile ilk maçta deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kadroda Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey yer almadı. Beşiktaş, 29 Ağustos Perşembe günü Lugano'yu sahasında konuk edecek ve İsviçre ekibini elemesi halinde adını gruplara yazdıracak.

Giovanni van Bronckhorst'un belirlediği Lugano maçlarının kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu, Milot Rashica, Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz, Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Vincent Aboubakar, Ciro Immobile, Rafa Silva, Jackson Muleka.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin