Giovanni van Bronckhorst, Lugano maçının ardından transfer kapısını açık bıraktı

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre ekibi Lugano'yu sahasında 5-1 mağlup etti ve Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Giovanni van Bronckhorst, Lugano maçının ardından transfer kapısını açık bıraktı
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş 3-3 biten ilk maçın ardından sahasında Lugano'yu 5-1 gibi rahat bir skorla geçti ve Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı.

5-1'lik Lugano galibiyetinin ardından Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu. Transfer kapısını açık bırakan deneyimli teknik adam, ''Kadromuzu daha güçlü hale getireceğimiz bir durum olursa bundan şüphe etmeyiz'' dedi.

İşte Giovanni van Bronckhorst'un açıklamalarından öne çıkanlar:

''Harika bir akşam yaşıyoruz. Taraftarımız bütün akşam bize destek verdi. Hepimiz için keyifli bir gece geçiyor.''

''İlk yarıda iyi oynadık, çok fazla fırsat yakaladık, rakibe büyük fırsat vermedik. İkinci yarıya çok iyi başlayamadık. Bir gol yedik ama ondan sonra da fazla fırsat vermedik. Harika bir gol attık, o golden sonra rakibin geçişlerde çok fazla pozisyon vereceğini biliyorduk. Hak ettiğimiz bir sonuç. Skordan dolayı memnunum. Gruplara kalma hedefimize de ulaştık.''

''Geldiğimden beri büyük bir kadromuz vardı. Bu kadroyu tazeledik. İyi oyuncular kattık kadromuza. Daha önce de söyledim, iyi iş yaptık transferde. Transferin bitmesine birkaç gün var. Kadromuzu daha güçlü hale getireceğimiz bir durum olursa bundan şüphe etmeyiz. Kadronun yüzde 90-95 olarak hazır olduğunu söyleyebilirim. Fırsat olursa da bunu değerlendiririz.''

"Bir Türk finali, Türk taraftarlar için rüya olabilir. Fenerbahçe ve Galatasaray da Şampiyonlar Ligi hayallerini gerçekleştirsinler isterdim, Türk futbolu için iyi olurdu. Ligde mücadele edeceğimiz bir gerçek ama oralarda takımlarımızın olması lazım. İki Türk takımının final oynaması güzel olabilir ama finalistlerden biri Beşiktaş olduğu sürece."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin