Gelecek sezon Fenerbahçe'de yokum dedi, yönetimi şaşkına çevirdi. Yeni takımıyla çoktan anlaştı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin en golcü ismi olan Edin Dzeko, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile anlaşma masasına oturdu. Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Edin Dzeko, Jorge Jesus'un yönettiği Al Hilal'den gelen astronomik maaş teklifini hemen kabul etti. Jose Mourinho'nun da ayrılmasına onay verdiği Edin Dzeko yeni sezonda Al Hilal forması giyecek. Edin Dzeko'nun transferinden Fenerbahçe'nin kasasına 7 milyon Euro girecek.

Google Haberlere Abone ol
Gelecek sezon Fenerbahçe'de yokum dedi, yönetimi şaşkına çevirdi. Yeni takımıyla çoktan anlaştı
Arşiv

Geride bırakılan sezonda ilerleyen yaşına rağmen 45 resmi maçta forma giyen Fenerbahçe'nin en kilit ismi Edin Dzeko, Al Hilal'in yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Jorge Jesus'un yönettiği Al Hilal, Fenerbahçe'nin deneyimli forveti Edin Dzeko ile şimdiden transfer masasına oturdu. Edin Dzeko için tüm imkanlarını seferber eden ve golcü isme 25 milyon Euro maaş teklif eden Al Hilal, Edin Dzeko'yu hemen ikna etti.

Roma döneminde Jose Mourinho ile sorun yaşayan Edin Dzeko'nun, Al Hilal'e transferinde bu etkenin önemli olduğu ve Fenerbahçe'den ayrılma kararı verdiğine zorlanmadığı da iddia edildi.

Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 24 kez fileleri havalandıran Edin Dzeko'nun, sarı-lacivertli ekiple bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin