Galatasaray'ı her yerden sildi. Paylaşımlarını kaldırdı, eşyalarını toplayıp Florya'dan ayrılıyor

Adana Demirspor maçında süre alamayan ve ismi sık sık transfer dedikodularına karışan Hakim Ziyech'ten flaş bir hamle geldi. Bedelsiz olarak Galatasaray'a katılan Hakim Ziyech, Adana Demirspor maçının ardından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını Instagram'dan sildi. Takımdan ayrılmak isteyen Hakim Ziyech'in yeniden Ajax'a dönmek istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ı her yerden sildi. Paylaşımlarını kaldırdı, eşyalarını toplayıp Florya'dan ayrılıyor

Adana Demirspor karşısında sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla ayrılan Galatasaray'da şu ana kadar bekleneni veremeyen Hakim Ziyech herkesi şaşırtan bir olaya imza attı.

Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan ve çok şeyler beklenen Hakim Ziyech, Adana Demirspor maçının ardından sarı-kırmızılı ekiple bağlarını kopardı.

Forma şansı bulamadığı için Okan Buruk'a çok sinirlenen Hakim Ziyech, Instagram'dan Galatasaray ile ilgili olan tüm paylaşımlarını kaldırdı. Galatasaray defterini kapattığı öğrenilen Hakim Ziyech'in ayrıca eski takımı Ajax'a yeniden dönmek istediği öğrenildi.

Geride bıraktığımız sezonda özellikle ligin son haftalarında kalitesini ortaya koymasına rağmen dalgalı bir performans sergileyen Hakim Ziyech, 8 gol ve 4 asistle takımına katkı sağlamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin