Galatasaray'ı düşünmeden terk etti, Okan Buruk kal demesine rağmen kararından asla vazgeçmedi

Transfer döneminin hareketli takımlarından birisi olan Galatasaray'da, Lucas Torreira'nın aldığı karar camiada soğuk duş etkisi yarattı. Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Lucas Torreira'nın, Boca Juniors ile görüştüğü ve anlaşmaya vardığı iddia edildi. Daha önce de Boca Juniors'da forma giymek istediğini belirten Lucas Torreira'nın kulüp başkanı Joan Roman Riquelme ile görüştüğü ve ocak ayından itibaren Boca Juniors forması giymeye ikna olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ı düşünmeden terk etti, Okan Buruk kal demesine rağmen kararından asla vazgeçmedi

Galatasaray'ın kazandığı şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan ve orta sahanın bel kemiği olarak gösterilen Lucas Torreira, Boca Juniors ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Boca Juniors Başkanı Joan Roman Riquelme ile görüşen Lucas Torreira, Arjantin ekibine olumlu cevap verdi. Daha önce verdiği demeçlerde de Boca Juniors forması giymek istediğini söyleyen Lucas Torreira'nın, ocak ayından itibaren Arjantin'e gidip Boca Juniors formasıyla mücadele edeceği iddia edildi.

Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen ve takımdan ayrılmasını asla istemediği Lucas Torreira'nın, Arjantin basınına göre çoktan kararını verdiği ve Okan Buruk'un yoğun ısrarına rağmen Galatasaray'dan kesinlikle ayrılacağı da öğrenildi.

Bu sezon 6 resmi maçta görev alan Lucas Torreira 2 asistin altına imzasını attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin