Galatasaray'dan, Fenerbahçe'ye olay gönderme. Dakikalar içinde 1 milyon görüntülenme aldı. Ayrıntıyı fark edenler gözlerine inanamadı

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u mağlup eden ve 102 puanla şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'ye olay bir gönderme yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan, Fenerbahçe'ye olay gönderme. Dakikalar içinde 1 milyon görüntülenme aldı. Ayrıntıyı fark edenler gözlerine inanamadı

Trendyol Süper Lig'de 102 puanla 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da maç sonu büyük bir sevinç yaşandı.

Konyaspor'u deplasmanda Mauro Icardi(2) ve Berkan Kutlu'nun golleriyle 3-1 mağlup eden Galatasaray zorlu sezonunu rekor puanla zirvede tamamladı. Maçın ardından saha içinde büyük bir sevinç yaşanırken Galatasaray'ın resmi X hesabından üst üste şampiyonluk paylaşımları geldi.

Galatasaray'ın paylaşımları içinde en çok dikkat çeken paylaşım ise Fenerbahçe'ye yapılan gönderme oldu.

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı geçtiğimiz hafta deplasmanda mağlup ettiği maçtan sonra yapılan paylaşımı alıntılayan Galatasaray resmi hesabı dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutuldu ve 1 milyon görüntülenmeye ulaştı. Paylaşımda ayrıca K,O,Ç ve M,H,Y harflerinin büyük harflerle yazılması Ali Koç ve Mert Hakan Yandaş'a gönderme olarak algılandı.

İşte Galatasaray'ın o paylaşımı:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin