Galatasaray'dan ayrılmak için yalvardı, Okan Buruk bir saniye önünde durmadı. İmza için yola çıktı

Galatasaray ile yola devam etmeyeceğini Okan Buruk'a bildiren Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile transfer görüşmelerine başladı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla başarılı bir sezon geçirmesine rağmen Avrupa'da boy göstermek istediğini söyleyen Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'un da izniyle Real Sociedad ile masaya oturdu. Tarafların bonservis konusunda anlaşması halinde Kerem Aktürkoğlu'nun önümüzdeki günlerde İspanyol ekibine imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan ayrılmak için yalvardı, Okan Buruk bir saniye önünde durmadı. İmza için yola çıktı
İhlas Haber Ajansı

Galatasaray formasıyla şampiyonluklar ve kupalar kazanan Kerem Aktürkoğlu sarı-kırmızı formayla macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

Geride bıraktığımız sezonda attığı gol ve yaptığı asistlere rağmen taraftarlar tarafından büyük eleştirilere maruz kalan ve Okan Buruk ile görüşerek kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyleyen Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile görüşmelere başladı.

Kerem Aktürkoğlu'nun, Avrupa'da kariyerini sürdürme isteğini anlayan Okan Buruk'un da transfere izin verdiği ve tarafların bonservis konusunda anlaşması halinde Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresinin Real Sociedad olacağı öğrenildi.

Şu an tatil için Bodrum'da olan Kerem Aktürkoğlu'nun transfer görüşmelerinin imza aşamasına gelmesi halinde direkt olarak İspanya'ya gitmesi bekleniyor. Tüm kulvarlarda bu sezon 54 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 15 gol ve 9 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin