Galatasaray'dan ayrılacak ismi Arda Turan havada kaptı. Eyüpspor'un yeni kaptanı olacak

Galatasaray'ın gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği Sergio Oliveira, Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'un transfer listesine girdi. Arda Turan çok beğendiği ve kesinlikle Eyüspor'da görmek istediği Sergio Oliveira için şimdiden girişimlere başladı. Sergio Oliveira'ya kaptanlık dahi vermeyi düşünen Arda Turan, Galatasaray'ın gözden çıkardığı isimle masaya oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan ayrılacak ismi Arda Turan havada kaptı. Eyüpspor'un yeni kaptanı olacak
Arşiv

Eyüpspor ile Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Arda Turan takımı güçlendirmek için transfer pazarına hızlı bir giriş yaparken Galatasaray forması giyen Sergio Oliveira'yı gözüne kestirdi.

Galatasaray formasıyla bu sezon çok az süre alan ve Okan Buruk'un önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Sergio Oliveira için atağa geçen Arda Turan, Portekizli orta saha oyuncusu ile kısa zamanda masaya oturacak. Galatasaray'da forma şansı bulamayacağının bilincinde olan Sergio Oliveira da, Eyüpspor'dan gelen teklife sıcak bakıyor. Arda Turan'ın, Sergio Oliveira'yı ikna etmek için takım kaptanlığı teklifini de sunduğu iddia edildi.

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Sergio Oliveira bu sezon tüm kulvarlarda 24 maçta forma giydi. Sergio Oliveira söz konusu maçlarda 2 gol ve 2 asist üreterek takımına katkıda bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin