Galatasaray'dan ayrı kalamadı, yuvasına hemen geri döndü. Okan Buruk çağırınca bedavaya geldi

Sevilla'ya rekor bir bonservisle transfer olan ancak İspanya'da aradığını bulamayan Marcao yeniden Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor. Stoper bölgesinde bu sezon sıkıntı çekmek istemeyen Okan Buruk, Sevilla'nın kadroda düşünmediği Marcao'ya teklif götürdü. Marcao da kariyer sezonunu geçirdiği Galatasaray formasını tekrardan seve seve giyeceğini tecrübeli çalıştırıcıya iletti. Galatasaray önümüzdeki günlerde Marcao ile anlaşma masasına oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan ayrı kalamadı, yuvasına hemen geri döndü. Okan Buruk çağırınca bedavaya geldi
Arşiv

Yeni sezona da şampiyonluk iddiasıyla başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları büyük bir titizlikle sürerken gündeme gelen ilk isim Marcao oldu.

Galatasaray'da gösterdiği performansın ardından 13 milyon Euro'ya, Sevilla'ya transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle İspanyol ekibinde fazla forma şansı bulamayan Marcao yeniden Galatasaray'a dönmeyi kabul etti.

Sevilla'nın kadroda düşünmediği Marcao için harekete geçen Okan Buruk, Davinson Sanchez veya Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimaline karşı Brezilyalı oyuncuyu tekrar kadroda görmek istediği iletti. Galatasaray ile kariyerinde yeniden yükselişe geçmek isteyen Marcao da teknik direktör Okan Buruk'un bu teklifine düşünmeden evet dedi.

Bu sezon Sevilla formasıyla yalnızca 10 maça çıkabilen Marcao 1 kez gol sevinci yaşadı. Marcao, Galatasaray'da forma giydiği dönemde ise; 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası zaferleri yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin