Galatasaray'da sıcak gelişme. Okan Buruk'tan transfer itirafı geldi: Takımda tutmak istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz'ın geleceğine ilişkin açıklamada bulundu. Okan Buruk, milli futbolcuyu takımda tutmak istediklerini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da sıcak gelişme. Okan Buruk'tan transfer itirafı geldi: Takımda tutmak istiyoruz
Arşiv

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk gündeme dair önemli açıklamalar yaparken, birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde olan Barış Alper Yılmaz hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve Avrupa devlerinin yakın radarında olan Barış Alper Yılmaz'ı kadroda tutmak istediklerini söyleyen Okan Buruk, ''Biz, Barış'la devam etmek istiyoruz. Bu seneyi burada geçirmesi bizim için önemli. Fiziksel olarak Barış'ın avantajları var. Mental olarak daha güçlü, özgüven olarak daha güçlü'' dedi.

Barış Alper hakkındaki açıklamalarına şu sözlerle devam eden Buruk, ''Burada mevkisine göre yapabileceği, oyun içerisinde verdiği kararlar önem kazanıyor. Bu da tecrübeyle oluyor. O yüzden bu sene Barış'ın burada olması çok önemli. Geçirdiği Avrupa Şampiyonası'na baktığımızda bence kanat oyuncusu arayan bütün takımlar için Barış bir opisyon olmuştur, herkesin aklına girmiştir'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray formasıyla geride bıraktığımız sezonda tüm kulvarlarda 55 maça çıkan Barış Alper Yılmaz 7 gol ve 12 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin