Galatasaray'da oynamak istemiyorum dedi, Okan Buruk anında kapıyı gösterdi. Gitmek için gün sayıyor

Sezonu kiralık olarak Aston Villa'da geçiren ve Galatasaray'a dönmeye hazırlanan Nicolo Zaniolo geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kariyerine Galatasaray'da devam etmek istemediğini açık bir şekilde dile getiren ve Okan Buruk'tan transferi için kolaylık sağlaması istediğini söyleyen Nicolo Zaniolo yeniden Serie A'da forma giymek istediğini de sözlerine ekledi. Galatasaray'ı kafasında bitiren Zaniolo'nun, Atalanta'ya imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da oynamak istemiyorum dedi, Okan Buruk anında kapıyı gösterdi. Gitmek için gün sayıyor
Arşiv

Yeni sezon için transfer hazırlıklarını sürdüren Okan Buruk, Aston Villa'da sezonu kiralık olarak geçiren Nicolo Zaniolo'nun ayrılık isteği karşısında şaşkına döndü.

Galatasaray'ın kadrosuna büyük umutlarla kattığı ve Okan Buruk'un bu sezonun planında yer vermek istediği Nicolo Zaniolo açıklamalarıyla sarı-kırmızılı kulübü kafasında bitirdiğini söyledi.

Kariyerine Galatasaray'da devam etmek istemediğini açık bir şekilde dile getiren ve yeniden İtalya'ya dönmek istediğini vurgulayan Nicolo Zaniolo, Atalanta'ya transferinde kulübün kolaylık sağlamasını beklediğini söyledi. Okan Buruk bu açıklamalarının ardından Nicolo Zaniolo'nun derhal takımdan ayrılması gerektiğini ve Atalanta'nın yapacağı teklifinin kabul edilmesi gerektiğini yönetime bildirdi.

Galatasaray formasıyla 12 maçta sahada yer alan Nicolo Zaniolo 5 gol ve 1 asist üretti. Güncel değeri 20 milyon Euro olan Nicolo Zaniolo'nun sarı-kırmızılı kulüple 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin