Galatasaray'da kaptanlık yaptı, Fenerbahçe çağırınca takımını bıraktı. Bedavaya gelirim dedi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve kaptanlık yapan Marcao için Sevilla'nın kapısını çaldı. Savunma rotasyonunda elini güçlü tutmak isteyen Jose Mourinho'nun isteği üzerine Marcao için pazarlık masasına oturan Fenerbahçe transferde önemli yol kat etti. Marcao'nun da İstanbul'a tekrar geri dönmek istediği ve Fenerbahçe'de seve seve forma giyeceği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da kaptanlık yaptı, Fenerbahçe çağırınca takımını bıraktı. Bedavaya gelirim dedi
Arşiv

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve transferde bombaları üst üste patlatan Fenerbahçe, Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan ve kaptanlık yapan Marcao transferinde önemli yol kat etti.

Jose Mourinho'nun onay verdiği Marcao için Sevilla'nın nabzını yoklayan Fenerbahçe transferde mutlu sona çok yaklaştı. Sevilla'nın elden çıkarmak istediği Marcao için makul bir miktarda bonservis bedeli ödemek isteyen Fenerbahçe, Marcao'nun da istekli olması nedeniyle transferde en avantajlı takım konumuna geçti.

Sevilla'da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan ve kadroya giremeyen Marcao'nun, Fenerbahçe ile kariyerinde yeniden çıkış yakalamak istediği öğrenildi. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Marcao, Sevilla kariyerinde yalnızca 21 maçta forma giyebildi.

Marcao, Galatasaray'da forma giydiği dönemde Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleri yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin