Galatasaray'a imza atan Batshuayi'den transfer itirafı geldi! Fenerbahçe taraftarları o açıklamalara çok sinirlendi

Fenerbahçe'den ayrılan ve Galatasaray'a imza atan Michy Batshuayi transferine dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın birkaç sezondur kendisiyle ilgilendiğini söyleyen Michy Batshuayi açıklamalarıyla Fenerbahçe taraftarları kızdırdı. Batshuayi, ''Galatasaray sıklıkla şampiyon olan bir kulüp ve bu durum bir oyuncu için çok önemli'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a imza atan Batshuayi'den transfer itirafı geldi! Fenerbahçe taraftarları o açıklamalara çok sinirlendi
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan ve sürpriz bir kararla Galatasaray'a imza atan Michy Batshuayi transferine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İmza töreninin ardından teşekkür ederek sözlerine başlayan Michy Batshuayi, "Karşılama için çok teşekkür ederim, çok mutluyum. Galatasaray büyük bir kulüp. Galatasaray sıklıkla şampiyon olan bir kulüp ve bu durum bir oyuncu için çok önemli" dedi.

Sarı-kırmızılıların uzun süredir kendisini takip ettiğini belirten Michy Batshuayi, "Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu. Kaderin bizi bir araya getirdiğini düşünüyorum. Allah'ın da yardımıyla bu formayı giyeceğim, gurur duyuyorum" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmaktan mutlu olduğunu belirten Michy Batshuayi, "Şampiyonlar Ligi'ni biliyorum ve herkes çok deneyimli oyuncu olduğumu biliyor. Tüm turnuvalarda oynadım, tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum. Ayrıca bu statta oynamak muhteşem bir deneyim olacak" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin