Galatasaray'a gelmek için rest çekti, bedavaya bile oynarım dedi. Okan Buruk'un yeni göz bebeği olacak

Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray Okan Buruk'un önerisiyle rotayı yeniden Kopenhag'da forma giyen Elias Jelert'a kırdı. Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen ve sarı-kırmızılı formayı giymek için sabırsızlanan Elias Jelert'ın, Okan Buruk ile çalışmayı çok istediği öğrenildi. Galatasaray'ın, Elias Jelert transferi için Kopenhag'ın kapısını yeniden çaldığı ve transferi bu kez sonlandırmaya çok yakın olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a gelmek için rest çekti, bedavaya bile oynarım dedi. Okan Buruk'un yeni göz bebeği olacak
Anadolu Ajansı

Sağ bek transferi için uzun süredir uğraşan ancak başarılı olamayan Galatasaray teknik direktör Okan Buruk'un önerisiyle gündemine yeniden Kopenhag'da forma giyen Elias Jelert'ı aldı.

Geride bıraktığımız sezonda Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı iki maçta da forma giyen ve Okan Buruk'un büyük beğenisini kazanan Elias Jelert, sarı-kırmızılı formayı giyebilmek için gemileri yaktı ve kulübü Kopenhag'a rest çekti.

Daha önce de Galatasaray'ın, Elias Jelert için girişimleri olmuş ancak Kopenhag tarafı görüşmelerin resmiyet kazandığını açıklasa da transfere izin vermemişti.

Elias Jelert için bir kez daha Kopenhag'ın kapısını çalan Galatasaray transferi bu kez bitirmeye çok yaklaştı. Kopenhag'ın ligin ilk haftasında oynadığı maçta kadroda olmasına rağmen süre almayan Elias Jelert'ın artık sarı-kırmızılı formayı giymesine kesin gözle bakılıyor. 

Danimarka ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki Elias Jelert'ın güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin