Galatasaray ile sorun yaşadı, sözleşmesi uzatılmayınca rakibe imza attı. Teklife anında evet dedi

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinicius sözleşmesi bitmesine rağmen Türkiye'de kalmaya devam edecek. Galatasaray'da bekleneni veremeyen Carlos Vinicius için harekete geçen Süper Lig'in yeni kulübü Göztepe, Carlos Vinicius'un bonservisini elinde bulunduran Fulham ile anlaşma masasına oturdu. Carlos Vinicius'un da Türkiye'de kalmak ve Göztepe forması giymek istediği kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray ile sorun yaşadı, sözleşmesi uzatılmayınca rakibe imza attı. Teklife anında evet dedi
Arşiv

Galatasaray'ın büyük umutlarla kiralık olarak kadrosuna kattığı Carlos Vinicius, yeni sezonda bir başka sarı-kırmızı renge sahip olan Göztepe'nin formasını giymeye hazırlanıyor.

Mauro Icardi'ye alternatif olarak kadroya katılan ancak beklentilerin oldukça altında kalınca kiralık sözleşmesi uzatılmayan Carlos Vinicius, Süper Lig'den aldığı birçok teklif doğrultusunda Türkiye'de kalmaya karar verdi.

Özellikle Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin, Carlos Vinicius transferinde vites yükselttiği ve Carlos Vinicius'un bonservisini elinde bulunduran Fulham ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.

Göztepe'nin yoğun transfer ısrarı karşısında etkilenen ve Fulham'da forma şansı bulamayacağını düşünen Carlos Vinicius böylelikle Süper Lig'in yeni ekibine yeşil ışık yaktı. Galatasaray formasıyla toplam 14 resmi maça çıkan Vinicius, 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin