Galatasaray ile artık antrenmanlara bile çıkamayacak. Okan Buruk formayı çıkar ve takımdan ayrıl dedi

Trendyol Süper Lig'e Hatayspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Leo Dubois'nın performansından memnun kalmadı. Kiralık sürecini tamamladıktan sonra yeniden Galatasaray'a dönen Leo Dubois, Hatayspor maçında sınıfta kaldı. Elias Jelert'in arkasında kalması beklenen ve Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Leo Dubois ise şimdiden kulüp aramaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray ile artık antrenmanlara bile çıkamayacak. Okan Buruk formayı çıkar ve takımdan ayrıl dedi
İhlas Haber Ajansı

Hatayspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen golcüleri Icardi ve Batshuayi ile sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ilk maçta Leo Dubois'nın biletini kesti.

Geçtiğimiz sezon Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesini tamamladıktan sonra yeniden Galatasaray'a dönen Leo Dubois performansıyla Okan Buruk'u adeta çıldırttı. Hatayspor karşısında çok silik bir performans gösteren Leo Dubois'nın, Elias Jelert'ten formayı kapmasının çok zor olduğu ve Okan Buruk'un deneyimli ismi kadroda düşünmediği öğrenildi.

Leo Dubois'nın ise Galatasaray kariyerinin bittiği ve şimdiden kendisine kulüp aradığı iddia edildi.  Leo Dubois, Hatayspor karşısında isabetli orta ve pas arası istatistiklerinde kağıdı doldurmadı. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin