Galatasaray iç transferde gaza basıyor. O isimlerin maaşlarına zam yapılacak

Transfer döneminin haraketli takımlarından biri olan Galatasaray bu kez iç transferde gaza basmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip transfer dönemi kapanır kapanmaz yedi futbolcusunun maaşında iyileştirmeye gidecek.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray iç transferde gaza basıyor. O isimlerin maaşlarına zam yapılacak
Anadolu Ajansı

Galatasaray’da, son başarılarda takıma katkı sağlayan futbolcuların maaşlarında yeniden ayarlama yapılacak. Transferin bittiği 13 Eylül’den sonra, 7 isim ile yeniden masaya oturulacak.

Türkiye’de transferinin sona ereceği cuma gününe kadar takviye planları yapan sarı-kırmızılılarda gelecek hafta iyileştirmeler için görüşmeler başlayacak. İlk planda Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı gibi isimlerle masaya oturacak yönetim, bu oyuncuların ücretlerinde hatırı sayılı bir zamma gidecek.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray yönetimi, takımda sürekli olarak oynayan Barış Alper ile Abdülkerim’in yıllık ücretlerini yaklaşık 70 milyon liraya çıkaracağı öğrenildi. Galatasaray’da yine Nelsson, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu ve Yunus Akgün gibi isimlere de zam yapılacağı yıllık ücretlerinin arttırılacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin bu hamleyle beraber özellikle yerli futbolcuların motivasyonları yukarı çekmeyi planladığı bildirildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin