Galatasaray benim için bitti dedi. Okan Buruk ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Florya'dan ayrıldı

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kadrosunda köklü değişimler yaşayan Galatasaray'da Hakim Ziyech takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Galatasaray kurmayları ile konuşarak transferini isteyen Hakim Ziyech'in isteği olumlu karşılandı. Milli ara öncesine girilmeden önce Hakim Ziyech'in hem Okan Buruk hem de takım arkadaşlarıyla vedalaştığı da öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray benim için bitti dedi. Okan Buruk ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Florya'dan ayrıldı
Anadolu Ajansı

Victor Osimhen'i kadrosuna katarak tüm dünyada ses getiren bir transfere imza atan Galatasaray'da takıma veda edecek bir isim daha belli oldu.

İnişli çıkışlı grafiği nedeniyle bir türlü Okan Buruk'un istediği seviyeye çıkamayan Hakim Ziyech, Galatasaray yönetimiyle görüşerek takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirmek isteyen ve kariyerine Galatasaray'da devam etmek istemeyen Hakim Ziyech'in bu isteği sarı-kırmızılı yönetim tarafından olumlu karşılandı. 

Hakim Ziyech'in milli ara öncesinde hem teknik direktör Okan Buruk hem de takım arkadaşlarıyla da vedalaştığı öğrenildi. Hakim Ziyech'in özellikle BAE ekipleri tarafından yakından takip edildiği de iddia edildi.

Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen kontratını tamamlamadan takımdan ayrılacak olan Hakim Ziyech bu sezon 4 maçta gol veya asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin