Formaya tam alıştı derken sözleşmesini feshetti. Abdullah Avcı ve Trabzonspor'a büyük şok

Trabzonspor'un geçtiğimiz ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Thomas Meunier aldığı kararla tüm bordo-mavili camiayı şaşkına çevirdi. Trabzonspor formasıyla çok başarılı çıkaran ve Abdullah Avcı'nın değişilmez isimlerinden biri olan Thomas Meunier sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Konuyla ilgili Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Formaya tam alıştı derken sözleşmesini feshetti. Abdullah Avcı ve Trabzonspor'a büyük şok

Belçikalı futbolcu Thomas Meunier'in, Trabzonspor Kulübü ile sözleşmesini tek taraflı feshettiği duyuruldu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier arasındaki 7 Şubat 2024 başlangıç ve 30 Haziran 2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, Thomas Andre Meunier tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler şirketimiz tarafından başlatılmıştır."

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bugün katıldığı bir yayında Thomas Meunier'in takımdan ayrılmak istediğini ve tek taraflı olarak sözleşmesini feshettiğini açıklamıştı.

Doğan konuya ilişkin şunları söyledi, "Ailevi nedenlerden dolayı bir madde koymuştuk sözleşmeye. Ailesinin yaşadığı bölgedeki bir takıma transfer olması durumunda anlayış gösterecektik. Burada da şöyle bir şart vardı, Anlaşacak takım her kimse daha öncesinden Trabzonspor'la iletişime geçecek ve Trabzonspor da ona göre planmasını yapacaktı. Bu maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala bir mail geldi kulübümüze. Tek taraflı olarak bize anlaşmasını bitirdiğini söyledi. Bu olayın ardından her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için avukatlara bilgi verdik. Gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. Bir daha Trabzonspor formasını giymesi mümkün değil."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin