Forma süresi konusunda anlaşamadı, Jose Mourinho'nun sabrını taşırdı. Artık Fenerbahçe forması giymeyecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho yönetime sunduğu raporda Cengiz Ünder'i kadroda düşünmediğini iletti. Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak bekleneni bir türlü veremeyen Cengiz Ünder'in, sarı-lacivertli takımdaki kariyerini resmen sona erdirdi. Jose Mourinho'nun bu kararı sonrası Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in menajerini İstanbul'a davet etti.

Google Haberlere Abone ol
Forma süresi konusunda anlaşamadı, Jose Mourinho'nun sabrını taşırdı. Artık Fenerbahçe forması giymeyecek
İhlas Haber Ajansı

Kadro planlamasına dikkatli bir şekilde devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Cengiz Ünder'in ipini kesti.

Geçtiğimiz sezon birçok maçta forma giyen ancak Jose Mourinho'nun takıma katılmasının ardından Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri kadrosuna alınmayan Cengiz Ünder'in, Fenerbahçe kariyeri resmen sona erdi.

Jose Mourinho'nun yetersiz olarak gördüğü Cengiz Ünder, daha fazla forma giyebileceği bir takımda formak giymek istemesi nedeniyle Fenerbahçe ile bağlarını kopardı. Fenerbahçe yönetimi yollarını kesin olarak ayırmak istediği Cengiz Ünder'in menajerini İstanbul'a davet etti.

Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro karşılığında Marsilya'dan transfer edilen Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 9 gol 3 asistlik performans göstermişti. Cengiz Ünder, Youssef En-Nesyri'nin ardından Fenerbahçe tarihinin en pahalı ikinci transferi olarak sıralamada yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin