Forma garantisi istedi, Okan Buruk söz vermeyince çok sinirlendi. Galatasaray'dan kaçar gibi ayrılıyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük umutlarla kadrosunu kattığı Tete, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Okan Buruk'tan forma garantisi isteyen ancak istediği cevabı alamayan Tete, Brezilya ekiplerinin ardından Suudi Arabistan ekipleriyle de görüşmeye başladı. Tete'yi kadroda düşünmeyen Okan Buruk da, Tete'nin bu davranışının ardından gelecek tüm tekliflerin kabul edilmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Forma garantisi istedi, Okan Buruk söz vermeyince çok sinirlendi. Galatasaray'dan kaçar gibi ayrılıyor
Arşiv

Galatasaray'ın bedelsiz olarak kadroya kattığı ancak performansıyla hem Okan Buruk'u hem de taraftarı çıldırtan Tete, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesinde Okan Buruk'tan forma garantisi isteyen Tete istediği cevabı alamayınca gemileri yaktı ve transfer görüşmelerine başladı.

Daha önceden Brezilya Ligi ekiplerinin listesinde olan Tete'ye şimdi de Suudi Arabistan ekipleri talip oldu. Tete'nin bu davranışının ardından kesinlikle kadroda tutulmamasını isteyen Okan Buruk gelecek tüm tekliflerin kabul edilmesini istedi. Suudi Arabistan'dan oldukça dolgun maaş teklifleri alan Tete'nin kısa zaman içinde kararını verip Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla 45 maça çıkan Tete 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Tete'nin, Galatasaray ile olan mevcut sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin