Forma adaletinden usandı, sözleşmesini feshetti. Jose Mourinho yüzünden Fenerbahçe kariyeri bitti

İsmail Kartal döneminde sıklıkla forma şansı bulsa da Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesiyle bir dakika bile süre alamayan Emre Mor, Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetme kararı aldı. Forma adaletinden usanan ve kariyerine Fenerbahçe'de kesinlikle devam etmek istemeyen Emre Mor derhal sözleşme fesih görüşmelerinin başlamasını rica etti. Fenerbahçe cephesi de Emre Mor'un ayrılığına kolaylık sağladı ve sözleşme fesih talebini kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Forma adaletinden usandı, sözleşmesini feshetti. Jose Mourinho yüzünden Fenerbahçe kariyeri bitti
Arşiv

Takıma katılacak isimlerin yanı sıra iç transferde de hareketli günler geçiren Fenerbahçe, Emre Mor'un sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz dönem forma şansı bulsa da Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesinin ardından hiçbir resmi maçta süre bulamayan Emre Mor isyan bayrağını çekti ve sözleşmesinin feshini istedi. Fenerbahçe cephesi de kadroda düşünülmeyen Emre Mor'un bu isteğini onayladı ve yıldız ismin takımdan ayrılmasına kolaylık sağladı.

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Emre Mor'un peşinde ise Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un olduğu öğrenildi. Kariyerinde büyük bir sıçrama yapması beklense de istenilen düzeye bir türlü ulaşamayan Emre Mor geride bıraktığımız dönemde sarı-lacivertli formayla 8 maçta 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Emre Mor, Fatih Karagümrük'ün formasını kiralık olarak terlettiği dönemde ise 13 maçta görev aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin