Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları maç programı: Türkiye-Hollanda, Türkiye-Dominik Cumhuriyeti, Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Milli gururumuz Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile karşı karşıya gelecek. A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda yaşanan değişiklikle Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın geçmişti. Peki, Türkiye-Hollanda, Türkiye-Dominik Cumhuriyeti, Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları maç programı...

Google Haberlere Abone ol
Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları maç programı: Türkiye-Hollanda, Türkiye-Dominik Cumhuriyeti, Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları 26 Temmuz'da başladı, 11 Ağustos'ta sona erecek. A Milli Kadın Voleybol Takımımız bugün ilk maçını Hollanda ile gerçekleştiriyor. İtalyan başantrenör Danielle Santarelli yönetimindeki maçta Filenin Sultanları, üçüncü defa Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek. Beyza Arıcı, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Gizem Örge ve Melissa Vargas, olimpiyatlara ilk kez katılırken; Eda Erdem Dündar 3. defa olimpiyatlarda boy gösterecek. Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları maç programı merak konusu oldu. Hollanda-Türkiye maçı, 29 Temmuz Pazartesi günü TSİ 10:00'da başladı. Peki, Türkiye-Hollanda, Türkiye-Dominik Cumhuriyeti, Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları maç programı: Türkiye-Hollanda, Türkiye-Dominik Cumhuriyeti, Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

FİLENİN SULTANLARI 2024 PARİS OLİMPİYATLARI MAÇ PROGRAMI

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda, Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt yer alıyor. Filenin Sultanları 2024 Yaz Olimpiyatlarında ilk maçını Hollanda ile gerçekleştiriyor. Saat 10:00'da başlayan karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanıyor. Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları'nda, 5 oyuncu ilk kez olimpiyatlarda yer aldı. Takımın 12+1 kişilik kadrosunda yer alan isimlerden Beyza Arıcı, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Gizem Örge ve Melissa Vargas, ilk defa olimpiyat heyecanı yaşıyor. Eda Erdem Dündar ise üçüncü defa olimpiyatlarda yarışıyor.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları ve Hollanda maçı bugün saat 10:00'da başladı.

TÜRKİYE-DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ise 1 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:00'da başlayacak.

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Voleybol Milli Takımımız, 2024 olimpiyatlarında son maçını ise İtalya ile gerçekleştirecek. Maç, 4 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:00'da başlayacak.

 

TÜRK SPORCULAR 2024 PARİS OLİMPİYATLARI'NDA HANGİ DALLARDA YARIŞACAK?

Türkiye'den atletizm dalında 16 sporcu,

Güreş dalında 11 sporcu,

Yelken, judo, boks ve yüzme dallarında 8'er sporcu,

Atılcılık dalında 7 sporcu,

Tekvando ve cimnastik dallarında 5'er sporcu,

Okçulukta 4 sporcu,

Eskrim ve modern pentatlonda 2'şer sporcu,

Masa tenisi, badminton, bisiklet, halter ve kürek dallarında 1'er sporcu yarışacak.
Takım sporlarında Türkiye adına yalnızca A Milli Kadın Voleybol Takımı (13) oyunlarda mücadele verecek.

26 Temmuz cuma günü sporcularımız saat 12.00, 16.30 ve 21.00’da Erkekler Takım ve bireysel olarak mücadele edecek. Atıcılıkta ise saat 10.00’da İsmail Keleş, Yusuf Dikeç, Şimal Yılmaz, Şevval İlayda Tarhan elemelerde yer alacak.
Badminton tek kadınlarda ise Neslihan Yiğit Arın Grup maçlarında Porte de la Chapelle Arena’da sahne alacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin