Fernando Santos, Fenerbahçe'nin hayallerini yıktı. İmza atar atmaz Beşiktaş'a ilk transfer

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğu için Fernando Santos ile anlaşan Beşiktaş'a menajerler tarafından Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde koştuğu Rade Krunic önerildi. Fernando Santos'un da çok istediği bir isim olan Rade Krunic için Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçe ile transfer yarışına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos, Fenerbahçe'nin hayallerini yıktı. İmza atar atmaz Beşiktaş'a ilk transfer
Anadolu Ajansı

Teknik direktör konusunda ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, kariyerinde birçok başarı kazanan Portekizli teknik adam Fernando Santos ile 2024-25 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzaladı.

İmzayı atar atmaz basın toplantısında bazı pozisyonlara takviye yapılmasını söyleyen Fernando Santos'un ilk transferinin Fenerbahçe'nin yaz ayından beri peşinde koştuğu ancak bir türlü anlaşma sağlayamadığı Rade Krunic olduğu öğrenildi. Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Krunic'in tamamen gözden çıkarıldığını ve bu nedenle de kadroya alınmadığını ifade etti.

Bu gelişmenin ardından orta sahada hem Oxlade-Chamberlain ve hem de Jean Onana'yı kaybeden Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçe'nin transfer listesinde bir numarada olan Rade Krunic'e dümen kırdı. Fernando Santos'un da çok beğendiği bir isim olan Rade Krunic için transfer çalışmalarına başlayacak olan Beşiktaş'ın Bosnalı yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı iddia edildi.

Milan forması giyen ve ligde oynanan son altı maça forma şansı bulamayan Rade Krunic, İtalyan deviyle 139 maçta 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin