Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. Fenerbahçe ve Brighton transfer için anlaştı. Rekor bonservis bedeli

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için Fenerbahçe'yle anlaşma sağladı. Brighton, Ferdi Kadıoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Google Haberlere Abone ol
Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. Fenerbahçe ve Brighton transfer için anlaştı. Rekor bonservis bedeli
Anadolu Ajansı

Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton'a imza atmaya hazırlanıyor.

Brighton, transfer için Ferdi Kadıoğlu'nun ardından Fenerbahçe'yle de anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması beklenirken Ferdi Kadıoğlu özel uçakla İngiltere’ye gidecek.

Fenerbahçe resmi sayfasından yaptığı açıklamada, ''Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir'' ifadeleri kullanıldı.

Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton, 30 milyon Euro'yu aşan bir bonservis bedeliyle kadrosuna katacak. Anlaşmada sonraki satıştan pay da yer alıyor. Milli futbolcu, Brighton'la 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde olan bir başka İngiliz ekibi olan Manchester United ise transfer masasından kalktı.

FERDİ KADIOĞLU'NUN FENERBAHÇE KARİYERİ

Hollanda takımlarından NEC Nijmegen'den Fenerbahçe'ye 2018'de imza atan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli takımda 204 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 22 asist kaydetti. Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin