Fenerbahçe'yi bırakıp tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Batshuayi'nin ardından o da gidiyor!

Michy Batshuayi'yi, Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe Çağlar Söyüncü transferinde de ezeli rakibinin gerisine düştü. Sezonu Fenerbahçe'de kiralık geçiren ve Atletico Madrid'in kadrosunda düşünülmeyen isimlerden biri olan Çağlar Söyüncü için Galatasaray devreye girdi. İspanyol basınında yer alan habere göre, Galatasaray'ın milli isim Çağlar Söyüncü transferinde Fenerbahçe'nin önüne geçtiği kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi bırakıp tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Batshuayi'nin ardından o da gidiyor!

Ezeli rakibi Fenerbahçe'den, Michy Batshuayi ile sözleşme imzalamaya hazırlanan Galatasaray sezonu yine sarı-lacivertli ekipte geçiren Çağlar Söyüncü için de harekete geçti.

25. şampiyonluk yolunda iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray sezonun ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı. Galatasaray sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Çağlar Söyüncü için de Atletico Madrid'in kapısını çaldı.

İspanyol basınında yer alan habere göre, Galatasaray'ın milli isim Çağlar Söyüncü transferinde Fenerbahçe'nin önüne geçtiği kaydedildi. Çağlar Söyüncü'nün de İstanbul'da mutlu olduğu ve Atletico Madrid'in teklifi kabul etmesi halinde Galatasaray forması giymeye hazır olduğu belirtildi.

Yarım sezon oynadığı Fenerbahçe'de 16 maça çıkan Çağlar Söyüncü 2 gol ve 1 asist kaydetti. Çağlar Söyüncü bir golünü de deplasmanda Galatasaray'a karşı kaydemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin