Fenerbahçe'ye vedası kesinleşti. Benfica'da Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ile takım arkadaşı olacak

Sofyan Amrabat transferinin ardından ilk 11'deki yerini kaybeden İsmail Yüksek, Fenerbahçe'den ayrılmayı ciddi anlamda düşünmeye başladı. İsmail Yüksek için birçok Avrupa devi transfer teklifi yaparken en ciddi takımın Benfica olduğu öğrenildi. Fenerbahçe, İsmail Yüksek için ikna edici bir teklif yaparsa yıldız ismin Benfica'ya gidişine onay verecek.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye vedası kesinleşti. Benfica'da Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ile takım arkadaşı olacak
Arşiv

Fenerbahçe gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve sarı-lacivertli ekibin orta sahasındaki vazgeçilmez isimlerden birisi olan İsmail Yüksek için Benfica iddiası giderek güçleniyor.

Sofyan Amrabat transferinin ardından ilk 11'deki yerini kaybeden ve Fenerbahçe'den ayrılmayı ciddi anlamda düşünmeye başlayan İsmail Yüksek için Benfica bir kez sarı-lacivertli ekibin kapısını çaldı. Kadrosunda Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'yü bulunduran Benfica, İsmail Yüksek için Fenerbahçe'ye 11 milyon Euro önerdi.

Fenerbahçe'nin ise İsmail Yüksek için Benfica'dan 14 milyon Euro istediği iddia edildi. Benfica'nın bu bonservisi ödemesi halinde İsmail Yüksek'in Portekiz ekibine transferi devre arasında gerçekleşecek.

İsmail Yüksek bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 maçta görev aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin