Fenerbahçe'ye gelebilmek için Beşiktaş kariyerini bitirdi. İki yıllık imzayı tereddüt etmeden attı

Beşiktaş ile yeni sözleşme görüşmelerinde olumlu sonuç alamayan ve şu anda boşta olan Cenk Tosun, Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi. EURO 2024'ün sona ermesinin ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ile yollarını ayıran Cenk Tosun ile masaya oturma kararı aldı. İki tarafın prensipte anlaştığı iddia edilirken; Cenk Tosun'un, Fenerbahçe'ye iki yıllık imza atacağı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye gelebilmek için Beşiktaş kariyerini bitirdi. İki yıllık imzayı tereddüt etmeden attı
Arşiv

Kadroyu güçlendirmenin yollarını arayan ve transfer çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe sürpriz bir hamle yaptı ve Beşiktaş ile yollarını ayıran Cenk Tosun ile masaya oturma kararı aldı.

Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışına giren Fenerbahçe, Beşiktaş ile yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşamayan Cenk Tosun'u forvet listesinin ilk sırasına yazdı. Dev turnuva öncesinde de Cenk Tosun ile görüşen Fenerbahçe'nin deneyimli golcü ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Beşiktaş ile kariyerine devam etmesi beklenen ancak beklediği sözleşmeyi alamayan Cenk Tosun'un, Fenerbahçe'ye iki yıllık imza atması bekleniyor. Beşiktaş taraftarları tarafından bu sezon oldukça eleştiriye maruz kalan Cenk Tosun forma giydiği 47 maçta 11 gol ve 8 asist üretmeyi başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin