Fenerbahçe'ye gel dedi, Trabzonspor formasını anında çıkarttı. Jose Mourinho aklını hemen karıştırdı

Forvet bölgesi için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Paul Onuachu'ya göz dikti. Trabzonspor'un transferi için yoğun uğraşlar verdiği Paul Onuachu için Jose Mourinho olumlu rapor verirken; Fenerbahçe, Southampton ile masaya oturdu. Paul Onuachu'nun, Jose Mourinho ile çalışmak istemesinden dolayı Trabzonspor yerine Fenerbahçe'yi tercih edeceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye gel dedi, Trabzonspor formasını anında çıkarttı. Jose Mourinho aklını hemen karıştırdı
Anadolu Ajansı

Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe geçtiğimiz dönem Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ve Süper Lig'i sallayan Paul Onuachu'yu transfer listesine ekledi.

Jose Mourinho'nun çok beğendiği bir isim olan Paul Onuachu için Trabzonspor ile yarışa giren Fenerbahçe transferde bir adım öne geçti. Southampton ile görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe'nin, Paul Onuachu transferini bitirmeye yakın olduğu Nijerya basınında manşetlerde yer aldı.

Trabzonspor ile geçirdiği kariyer sezonunun ardından bordo-mavili formayı giymeye devam etmesi beklenen Paul Onuachu ise Jose Mourinho isminden dolayı rotasını Fenerbahçe'ye çevirdi.

Geçtiğimiz dönem Trabzonspor formasıyla ligde 15 gol atan Paul Onuachu'nun güncel değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin