Fenerbahçe'den kapı dışarı edildi, Alex de Souza havada kaptı. Antalyaspor ile yeniden doğacak

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Joao Pedro yeni sezonda da sarı-lacivertli takımın kadrosunda olmayacak. Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza yönetimden Fenerbahçe'de istenmeyen isim olan Joao Pedro'nun hemen transfer edilmesini istedi. Fenerbahçe'nin kapısını Joao Pedro transferi için kiralık olarak çalan Alex de Souza, Joao Pedro ile de görüşerek olumlu yanıt aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den kapı dışarı edildi, Alex de Souza havada kaptı. Antalyaspor ile yeniden doğacak
Arşiv

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulamayacak olan Joao Pedro'nun peşine düştü.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak hem yaşadığı ağır sakatlıklar hem de sakatlıktan sonraki dönemlerde eski formuna bir türlü kavuşamayan Joao Pedro, Antalyaspor'un bir numaralı transfer hedefi haline geldi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Fenerbahçe'nin kapısını çalarak Joao Pedro transferi için en avantajlı konuma geçen ekip olmayı başardı.

Sezonu Gremio'da geçiren ve 28 maçta yalnızca 3 gol üretebilen Joao Pedro, Alex de Souza faktörü nedeniyle Antalyaspor forması giymeye de oldukça sıcak bakıyor. Joao Pedro'nun, Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin