Fenerbahçe'den bomba video. İsmail Kartal ve Ali Koç'un takımla yaptığı konuşmanın görüntüleri yayınlandı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe derbi gününün videosunu paylaştı. Videoda maç öncesinde Ali Koç'un takıma yaptığı konuşma da yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den bomba video. İsmail Kartal ve Ali Koç'un takımla yaptığı konuşmanın görüntüleri yayınlandı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyonluk şansını son hafta taşıyan Fenerbahçe'de derbi gününe dair video paylaşıldı. Videoda Samandıra'da Başkan Ali Koç'un takıma yaptığı konuşma, derbi öncesi İsmail Kartal'ın sözleri, saha içi kutlaması ve otobüsten görüntüler yer aldı.

Videoda Teknik Direktör İsmail Kartal takıma yaptığı konuşmada, "Bugün hesap kesme günü, bunu unutmayın! Buraya bunu herkese göstermeye geldik. Sözün bitti yerdeyiz, son sözü siz söyleyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Başkan Ali Koç ise derbinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Şampiyonluğu kutlama planlarını iptal etmemiz, bir Fenerbahçe taraftarı için şampiyonluk kadar önemli."

Tadic ise takıma yaptığı konuşmada: "Beyler birlikte, hep birlikte. Savunma da atakta da birlikteyiz. Kararlarınıza konsantre olun. Her karar fark yaratabilir. Topsuz oyunda hayvan gibi olun. Buraya kazanmaya geldik." dedi.

VİDEONUN ARDINDAN BİR DE AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadıkları derbi maçıyla ilgili video paylaştıktan sonra bir de açıklama yayınladı. Fenerbahçe'nin resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''19 Mayıs Pazar günü oynanan, Takımımızın 1-0 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından rakip takım bireyleri tarafından oluşturulan gündemi dikkatle takip ediyoruz. Maçın bitişinin ardından rakibimizin serzenişlerinin artarak garipleştiği bu gündemden hareketle öncelikle şunu söylemek isteriz ki; Derbi zaferimizin ardından gerek mevcut başkan ve muhtelif yöneticiler gerekse başkan adayı nezdinde yapılan sayısız çelişkili açıklamaların ana sebebi, maç sonucunun hazmedilememesi kaynaklıdır. Her şeyin tam da istedikleri şekilde kendilerine sunulduğu, Takımımızın haksız şekilde henüz maçın başında 10 kişi bırakıldığı ve her şeye rağmen Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlanan bu maç, her bir dakikası ile “gerçek hak edeni” tüm Türkiye’ye göstermiştir. Sezon başından beri haykırdığımız sistematik ve sistemsel sıkıntıların kısa ve net bir özeti niteliğindeki bu maçın, çok büyük beklentiler içindeki rakibimizi bu şekilde sarsmasını anlayışla karşıladığımızı; İki gündür ortaya koydukları yanlış, yanıltıcı ve yalan beyanlar dahil olmak üzere kamuoyu nezdinde yapılan algı manipülasyonuna yönelik adımların takibini her mecrada sonuna kadar yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin