Fenerbahçe'den ayrılırken ağladı van Bronckhorst ilk 11'deki yerin hazır deyince imzayı koşarak attı

Transfer çalışmalarına devam eden ve Süper Kupa zaferiyle moral bulan Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'un özel isteğiyle Fenerbahçe'nin eski yıldızı Attila Szalai transferi için düğmeye bastı. Almanya'da mutsuz olan ve eski performansını yeniden yakalamak isteyen Attila Szalai, Beşiktaş'tan forma garantisi alınca siyah-beyazlı ekibe düşünmeden evet dedi. Beşiktaş, Hoffenheim'ın kadroda düşünmediği Attila Szalai'yi satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle kadrosuna katacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den ayrılırken ağladı van Bronckhorst ilk 11'deki yerin hazır deyince imzayı koşarak attı
Anadolu Ajansı

Sezona oldukça iddialı hazırlanan ve Galatasaray karşısında aldığı Süper Kupa galibiyetiyle rakiplerine gözdağı veren Beşiktaş, Fenerbahçe'nin formasını terletmiş olan Attila Szalai transferini bitirme noktasına geldi.

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş yönetiminden çok beğendiği isimlerden biri olan Attila Szalai'nin acil transferini istedi. Almanya'ya transfer olduğundan bu yana beklentilerin altında kalan ve Hoffenheim'dan ayrılarak yeni bir maceraya atılmak isteyen Attila Szalai, Beşiktaş'tan gelen kiralama teklifini düşünmeden kabul etti.

Attila Szalai için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan ve Hoffenheim ile son pürüzleri halletmeye çalışan Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Attila Szalai'nin transferini resmi olarak bitirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarın sevgilisi olan ve çubuklu formaya veda ederken gözyaşlarını tutamayan Attila Szalai, Hoffenheim formasıyla yalnızca 5 maça çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin