Fenerbahçe'den ayrılıp, Eyüpspor'a kaptan olmaya gidiyor. Arda Turan'ın yoğun ısrarını kıramadı

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden birisi olan Serdar Aziz, Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'a transfer olmaya hazırlanıyor. Transfer döneminin açılışından bu yana herhangi bir kulüple anlaşmayan Serdar Aziz, Arda Turan'ın yoğun ısrarı üzerine Eyüpspor'da forma giymeye evet dedi. Fenerbahçe'deki kariyerini bitirecek olan Serdar Aziz'in önümüzdeki günlerde Eyüpspor'a imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den ayrılıp, Eyüpspor'a kaptan olmaya gidiyor. Arda Turan'ın yoğun ısrarını kıramadı

Yeni sezon öncesinde Jose Mourinho tarafından bileti kesilen ve Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz'in yeni adresi Eyüpspor oluyor.

Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği isimlerden birisi olan ve yaz transfer döneminin açılışından bu yana herhangi bir kulüple anlaşamayan Serdar Aziz, Arda Turan'ın yoğun ısrarları sonrası Eyüpspor'da forma giymeye evet dedi. Arda Turan'ın ayrıca Caner Erkin'in ardından Serdar Aziz'e takımın ikinci kaptanlığını vereceği öğrenildi.

Kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen Serdar Aziz ayrıca bonservisiyle Eyüpspor'a imza atacak. 2019 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz, sarı-lacivertli ekiple 1 kez Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

33 yaşındaki Serdar Aziz'in güncel piyasa değeri 600 bin Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin