Persopolis'e sürpriz bir şekilde imza atan ve ligde çıktığı ilk maçta 10 kişi kalmasına rağmen lideri deviren İsmail Kartal transfer sezonuna da bir hayli hızlı girdi.
İsmail Kartal, Fenerbahçe'den eski öğrencisi olan Serdar Dursun'u ikna etti ve ilk transferini gerçekleştirdi. Deneyimli isim Serdar Dursun'un, İsmail Kartal'ın ekibi Persopolis ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.
33 yaşındaki deneyimli isim son olarak Alanyaspor'un başarısı için ter döktü. Bu sezon 12'si Trendyol Süper Lig, 3 tanesi de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 15 maçta forma şansı bulan Serdar Dursun gol veya asist katkısı yapamadı.
Serdar Dursun, Fenerbahçe forması giydiği dönemde İsmail Kartal tarafından sık sık hamle oyuncusu olarak değerlendirilmişti.