Fenerbahçe'de sambacı dönemi yeniden başlıyor. 19 yaşındaki altın çocuk ligin altını üstüne getirecek

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Corinthians forması giyen ve geleceğin en iyi oyuncuları arasında gösterilen 19 yaşındaki Wesley Teixeira için Brezilya ekibiyle temaslara başladı. Jose Mourinho'nun isteği üzerine Wesley Teixeira transferini hemen bitirmeye çalışacak olan Fenerbahçe, Corinthians ile ilk görüşmesinden olumlu yanıt aldı. Wesley Teixeira transferinin 10 milyon Euro'ya tamamlanması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de sambacı dönemi yeniden başlıyor. 19 yaşındaki altın çocuk ligin altını üstüne getirecek

Jose Mourinho önderliğinde yeni sezon çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe'de gündeme 19 yaşındaki sambacı Wesley Teixeira geldi.

Sol kanada hızlı ve adam eksilten bir isim isteyen Jose Mourinho'nun isteği üzerine Ali Koç, Corinthians forması giyen Wesley Teixeira transferi için hemen düğmeye bastı.

Geleceğin en iyi oyuncuları arasında gösterilen; hızıyla ve tekniğiyle herkesi kendine hayran bırakan Wesley Teixeira için 10 milyon Euro ödemeye hazır olan Fenerbahçe, Brezilya ekibinden olumlu yanıt aldı.

Sözleşmedeki son pürüzlerin giderilmesinin ardından Wesley Teixeira'nın, Fenerbahçe formasını giymesi bekleniyor. Bu sezon takımının formasını 36 kez terleten Wesley Teixeira 5 gol ve 3 asist üretti. Genç oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin